Kampeerkaarten
Korting in het laagseizoen

De ANWB Kampeerkaart CKE en ADAC Campcard kunt u in het laagseizoen gebruiken.

kortingskaart-anwb.jpg

ANWB Kampeerkaart CKE

U kunt bij ons op de camping in het laagseizoen met uw ANWB Kampeerkaart CKE terecht. Het aantal plaatsen waar de ANWB kaart gebruikt kan worden is beperkt. Wij hebben 46 plaatsen waar de kaart gebruikt kan worden, onderverdeeld in kampeerplaatsen, camperplaatsen tot max 7,5 meter, tentplaatsen en bus camperplaatsen. De plaatsen zijn 60 tot 80 m2 groot en zijn voorzien van 12 Amp stroom. Er is kabel tv, water, grijswater afvoer en op de gehele camping is er gratis Wifi. Als deze plaatsen vol zijn of als u een grotere plaats wilt, dan betaalt u een kleine toeslag per nacht. De korting wordt achteraf verrekend.

kortingskaart-adac.jpg

ADAC Campcard

U kunt bij ons op de camping in het laagseizoen met uw ADAC Campcard terecht. Het aantal plaatsen is waar de ADAC kaart gebruikt kan worden is beperkt. Wij hebben 46 plaatsen waar de kaart gebruikt kan worden, onderverdeeld in kampeerplaatsen, camperplaatsen tot max 7,5 meter, tentplaatsen en bus camperplaatsen. De plaatsen zijn 60 tot 80 m2 groot en zijn voorzien van 12 Amp stroom. Er is kabel tv, water, grijswater afvoer en op de gehele camping is er gratis Wifi. Als deze plaatsen vol zijn of als u een grotere plaats wilt, dan betaalt u een kleine toeslag per nacht. De korting wordt achteraf verrekend.

Receptie.jpg

Voorwaarden

  • Toon uw kortingskaart (geldig voor 2 volwassenen) bij aankomst op de camping. Het is belangrijk dat u bij het maken van een reservering -indien nodig- laat weten dat u met kortingskaart komt kamperen. Achteraf kan de korting niet meer worden toegepast.

  • Met de kortingskaart kunt u niet achteraf betalen. Bij de receptie van de camping kunt u zich laten infomeren over het beleid van de camping aangaande de betaling. Toon voor het afrekenen nogmaals uw kaart bij de receptie.

  • Op ons park is maximaal 1 hond toegestaan (op aanvraag)