Met de camper naar Texel

Camperplaats Texel

Steeds meer kampeerders kiezen voor een camper, maar lang niet overal kunt u met dit kampeermiddel terecht. Wild kamperen is op Texel niet toegestaan. Op de Texelse camping De Robbenjager zijn campers van harte welkom. Ook grote campers krijgen op onze camping een mooi plekje en kunnen gemakkelijk manoeuvreren. Als u reserveert, bent u zeker van een plek! De camperplaatsen zijn goed bereikbaar via de verharde paden op ons kampeerterrein. Vanzelfsprekend vindt u op ons park alle voorzieningen die voor verblijf met een camper belangrijk zijn:

  • faciliteiten voor het legen van chemisch toilet en vuilwatertank
  • tappunt voor het bijvullen van vers drinkwater
  • gratis WIFI op het hele terrein
  • verharde toegangspaden
  • alle plaatsen hebben elektra
  • ruime plekken op kampeerveld
  • speciale plekken tot 15 m. op ons camperveld. 


Onze camping is door Zoover en Booking beoordeeld met een ruime 9.

campers Robbenjager-tot-7m-1.jpg

Camperplaats 0-7 m.

Camperplaatsen op het grasveld aan de duinrand. Speciaal veld voor o.a buscampers, integraal en alkoof campers met een maximale lengte van 8 meter. Alle plekken beschikken over elektra, water, stroom, Kabel TV ... Lees verder
campers-robbenjager-texel.kl.jpg

Camperplaats 7-10 m.

Speciale plaatsen voor campers met een lengte van 8 tot 10 meter. Ideale plekken voor onder andere grote buscampers, integraal en alkoof campers.. Alle plekken beschikken over elektra en grenzen aan het prachti ... Lees verder
Campers-robbenjager-tm-15-meter-1.jpg

Camperplaats 10-15 m.

Speciale plaatsen voor grote campers met een lengte van 10 tot 15 meter. Speciale plaatsen voor liners en grote integraal campers. Alle plekken beschikken over elektra en grenzen aan het prachtige duingebied. ... Lees verder

Met de Camper naar Texel?

Het Waddeneiland is bij uitstek geschikt voor campers, maar lang niet overal wordt de gelegenheid geboden om te kamperen. Die gelegenheid vindt u wel bij Duinpark De Robbenjager waar campers meer dan welkom zijn. Op onze camping is iedereen welkom die van een relaxt verblijf wil genieten in een schitterende omgeving, waar een gemoedelijke sfeer heerst. U bent met de camper al binnen twintig minuten met de boot op Texel om vervolgens naar onze prachtig gelegen duinpark te rijden dat in het noordelijkste puntje is geleden. Als u bij ons het terrein opkomt, dan kunt u op een gemakkelijke manier via de verharde paden uw kampeerplaats bereiken. Ook voor grote campers geldt dat het eenvoudig is om te manoeuvreren.

Kampeerplaats voor uw camper

U kunt voor uw verblijf op onze camping gebruikmaken van ruime kampeerplaatsen en hebt daarbij de keuze voor een plek in de schaduw of in de zon. Er wordt voor beschutting en privacy gezorgd door de aanwezigheid van boomsingels. De kampeerplaatsen voor campers maar ook caravans zijn op onze camping op Texel altijd in de nabijheid van het verwarmde sanitairgebouw gelegen dat ingerichte is met luxe faciliteiten. De grootste kampeerplaats die wij voor campers beschikbaar hebben, beslaat een oppervlakte van 120 vierkante meter. Dat is een kampeerplaats van tien bij twaalf meter en biedt extra veel privacy.

Campers tot 15 meter

Op ons speciale camperveld hebben we voor grote campers vanaf 8 meter een uniek camperveld gemaakt. Hier in de prachtige duinen van Texel kunt u met campers tot 15 meter terecht. De speciale verharde paden hebben de ruimte om te kunnen parkeren en om te manouvreren. Elke camperplek heeft een eigen stukje grasveld voor de deur. In de ochtend wordt u gewekt door de vogels en achter de duinen ruist de zee. Nergens op Texel vindt u zo'n uniek plekje om met een camper te kamperen. Het is raadzaam om vooraf te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Faciliteiten camperplaats op Texel

Bij de camperplaats op Texel op Duinpark De Robbenjager zijn standaard een aantal belangrijke faciliteiten beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van het tappunt voor het bijvullen van drinkwater. Ook zijn er faciliteiten beschikbaar voor het legen van de vuilwatertank en het chemisch toilet. Er zijn overigens camperplaatsen op onze camping op Texel beschikbaar met of zonder elektra waar u uit kunt kiezen. Uiteraard kunt u ook van een van de vele andere faciliteiten op onze camping gebruikmaken, zoals van gratis WiFi op het hele terrein en het luxe douche- en toiletgebouw.

Honden zijn welkom

Komt uw hond mee naar onze camping? Indien gewenst kunt u gebruikmaken van onze speciale hondendouche.

Genieten in de omgeving

U kunt van alle rust op de camping genieten of gebruikmaken van de vogelspotplaatsen op on terrein, maar uiteraard ook vanaf de camperplaats op Texel kennismaken met de omgeving. U bevindt zich bij ons namelijk in het Nationaal Park Duinen van Texel. Het leuke plaatsje De Cocksdorp is net de zee en het strand gemakkelijk te bereiken. U kunt een fiets huren of de bus nemen bij de bushalte voor ons recreatiepark.

Bezienswaardigheden

Bij ons geniet u van het in vrijheid kamperen als u met de camper naar Texel komt. Duinpark & Camping De Robbenjager bevindt zich in de natuur van Nationaal Park Duinen van Texel en biedt in de omgeving fantastische mogelijkheden om te wandelen of te fietsen. U kunt ook gemakkelijk naar De Cocksdorp wandelen op een paar kilometer afstand. Hier zijn talloze winkeltjes en restaurantjes gevestigd. U bent te voet verder snel bij het strand en de zee waar u heerlijk kunt genieten en tijdens de zomer een duik in zee kunt nemen.

Eten en drinken

U kunt gezellig op het zonneterras van het restaurant plaatsnemen of van een uitgebreide lunch en diner in het restaurant genieten. Of maakt u liever gebruik van onze handige broodjesservice? Mocht u tijdens u verblijf op internet willen surfen dan kan dat gratis via de draadloze internetverbinding die op het hele terrein beschikbaar is.

Online reserveren

U kunt voor uw camper op Duinpark & Camping De Robbenjager online een camperplaats reserveren. Zo bent u altijd verzekerd van een plekje als u bij ons aankomt.

+31 (0)222 316 258
Mijn Robbenjager