In vrijheid kamperen

Duinpark & Camping De Robbenjager

Op de mooiste locatie van Texel ligt Duinpark & Camping De Robbenjager. Een ruim opgezet recreatiepark op het meest noordelijke puntje van Texel dat naadloos overgaat in de fantastische natuurlijke omgeving. Het uitgestrekte Noordzeestrand ligt op steenworpafstand en ook de Waddenzee is direct naast de deur. Op De Robbenjager ervaart u dat echte Texelgevoel. De rust en relaxte sfeer brengt u direct in de vakantiemodus.

Natuurliefhebbers, watersporters, vissers en gezinnen met kinderen, eigenlijk iedereen die in zijn vakantie lekker naar buiten wil, zit goed op De Robbenjager. Onze camping ligt middenin het Nationaal Park Duinen van Texel, aan de voet van de vuurtoren, en biedt volop sport-, wandel- en fietsmogelijkheden. Het dorp De Cocksdorp met sfeervolle restaurantjes en gezellige winkels ligt op slechts enkele kilometers afstand.

Goede uitvalsbasis

De Robbenjager vormt een uitstekende uitvalbasis voor uw Texelvakantie. In de directe omgeving is veel te zien en te doen en de rest van het eiland is prima bereikbaar. Op ons kampeerterrein kunt u terecht met uw toercaravan, tent of camper. Alle plekken hebben elektra. Centraal op de camping ligt het verwarmde douche- en toiletgebouw. Wilt u liever meer luxe? Kies dan voor onze zeer comfortabele chalets!

Faciliteiten

Onze camping heeft een rijke historie. Ooit begonnen als grasveld met wat caravans is De Robbenjager uitgegroeid tot een modern duinpark waar het de gast aan niets ontbreekt. Douche- en toiletgebouw en receptie zijn in 2015 volledig vernieuwd en er is WIFI. Met een handig kaartsysteem kunt o.a. douches, slagboom, wasmachine en wasdroger bedienen. Voor kinderen is op onze camping op Texel een speeltuin en een voetbalveldje. Waar mogelijk kiezen wij voor duurzaam. Het park is verlicht met LED-lampen en er is een afvalstraat voor gescheiden afvalinzameling. 

Camper

Voor Campers hebben wij een speciaal camperveld in de duinen aangelegd. Unieke plekken op loopafstand van het strand en de heerlijke bruisende zee. Op onze camping op Texel kunt u zelfs terecht met een camper van 15 meter!

Chalets

Onze luxe Chalets zijn het gehele jaar geopend en gaan op in het glooiende landschap van onze camping. Alle chalets zijn uitgerust met boxspringbedden, 2 slaapkamers, badkamer, keuken met o.a. vaatwasser en oven, ruime woonkamer met TV en een heerlijk zonneterras met ligbedden en tuinstoelen. 

Restaurant

Onze Camping

  • In de duinen bij de vuurtoren
  • Ruime plaatsen, ook Campers
  • Luxe sanitairgebouw
  • WIFI, fietsverhuur, broodjesservice
  • Restaurant met terras
  • Speciale vogelspotplaatsen
  • Honden in overleg
  • Op 2.5 km van De Cocksdorp

Sanitair

Contact

+31 (0)222 316 258
Mijn Robbenjager