Veelgestelde vragen

Hier vind u een lijst met veel gestelde vragen (FAQ) en onderwerpen die aan bod kunnen komen voor uw verblijf op Duinpark & Camping De Robbenjager. Mocht u hierover vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.


Is mijn hond welkom op De Robbenjager?

Ja één hond is toegestaan. Let wel: dit geldt voor geselecteerde chalets of kampeerplaatsen en gaat op basis van beschikbaarheid. Hiervoor geldt een toeslag. Indien u een hond mee wilt nemen dient u dit vooraf kenbaar te maken. Uw viervoeter meenemen gaan altijd in overleg. Let op: voor een verblijf in een chalet korter dan een week worden voor een huisdier extra schoonmaakkosten van € 18 in rekening gebracht.


Hoe laat gaat de boot?

Bootdienst TESO vaart volgens een uurdienst; op het halve uur vertrekt de boot vanaf Den Helder naar Texel en op het hele uur van Texel naar Den Helder. Op drukke tijden wordt volgens een halfuursdienst gevaren. Meer informatie: www.teso.nl. Hier kunt u ook online tickets kopen.


Mogen we barbecuen op de camping?

Ja barbecuen mag, maar kan op last van de overheid verboden worden. Open vuur is verboden.


Douchen op De Robbenjager

Verblijf is inclusief gebruik van douches. Voor het douchen op De Robbenjager dient u gebruik te maken van de Robbenjager kaart. Deze ontvangt u bij aankomst van u verblijf en is voorzien van een aantal douchepunten (1 per persoon, per nacht). Elke keer als u gaat douchen en de kaart activeert zal het warme water van de douche 6 min gaan lopen tot de tijd voorbij is. U kunt de kaart tijdens kantooruren bij de receptie opwaarderen mocht u meer douchepunten willen. U kunt ook altijd u saldo op de kaart bekijken in de hal van het sanitair gebouw waar een saldolezer hangt.


Waar kan ik mijn auto kwijt?

Uw auto kunt u naast uw tent of caravan parkeren. Indien u beschikt over een Hybride of elektrische auto, dan kunt u deze opladen bij de speciale oplaadpalen op het park. Opladen op de kampeerplek is niet toegestaan.


Oplaadpalen elektrische en hybride auto's

Indien u beschikt over een Hybride of elektrische auto, dan kunt u deze opladen bij de speciale oplaadpalen op het park. Opladen op de kampeerplek is niet toegestaan.


Waar bestel ik het Texel E-vignet?

Het E-vignet kunt u het beste vooraf bestellen via texelevignet.nl. Hiermee kunt u overal parkeren op Texel. Lees meer over parkeren op Texel.


Is er internet?

Ja, op de camping en in het duinpark kunt u beschikken over gratis WIFI.


Kan ik met het openbaar vervoer bij De Robbenjager komen?

Ja, de Texelhopperbus stopt voor de deur.


Is er een kampeerwinkel?

Nee. Het dorp De Cocksdorp ligt op 2,5 kilometer. Daar is een grote supermarkt. Wel heeft onze camping een dagelijkse broodjesservice en verkopen wij kranten, ijsjes, frisdrank en diverse souvenirs. Bij Van Tongelen kunt u gasflessen kopen.

Fietsverhuur van Tongelen
Krimweg 10
1795 LP De Cocksdorp (Texel)

Telefoon: 0222 - 316 306
Mobiel: 06 - 5533 4701
Email: info@fietsoptexel.nl