Veelgestelde vragen

Hier vind u een lijst met veel gestelde vragen (FAQ) en onderwerpen die aan bod kunnen komen voor uw verblijf op Duinpark & Camping De Robbenjager. Mocht u hierover vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Reservering

Wisseldagen en verhuurperiodes
Chalets wisselen op vrijdag of maandag. Wij bieden het gehele jaar weekverhuur aan. Last minute zijn wijzigingen hierin mogelijk, echter niet vooraf te voorspellen.

Op de camping wordt in het hoogseizoen op woensdag of zaterdag gewisseld. Hier geldt weekverhuur. Buiten het seizoen is aankomst m.u.v. zondag op alle dagen mogelijk. Een uitzondering geldt voor de campers. Die kunnen elke dag aankomen op basis van beschikbaarheid.

Rond feestdagen gelden er zowel voor de chalets als de camping aangepaste arrangementen.

Kortingskaarten
Bij ons kunt u geen gebruik maken van een kortingskaart.

Annulering
Wij adviseren te allen tijde een annuleringsverzekering af te sluiten. Helaas zien wij een sterke toename in het aantal annuleringen en kan het afsluiten van een verzekering hoge kosten voorkomen. Houd er wel rekening mee dat een annuleringsverzekering niet in alle gevallen uitkeert. Lees daarom altijd de voorwaardes goed door. U kunt bij uw eigen verzekeringsmaatschappij een annuleringsverzekering afsluiten of via ons. Bijvoorbeeld griep of slecht weer zijn geen geldige redenen om te annuleren.

Borg
Wanneer u in een chalet verblijft betaald u een borg. Deze wordt vooraf voldaan en storten wij binnen 14 dagen na vertrek weer terug.

5e persoon

In de chalets is het alleen mogelijk om in een 5 persoons chalet te komen met 5 personen. Houd er wel rekening mee dat er in een 5 persoonschalet een stapelbed en een los bed in een van de slaapkamers staan. Dit chalet is geschikt voor gezinnen met kinderen en niet voor 5 volwassenen. Een baby telt ook als persoon en een 4 persoonschalet is te allen tijde geschikt voor maximaal 4 personen.
Mocht u op de camping met uw gezin van 5 personen willen komen neem dan even contact met ons op via e-mail of telefoon. Wij kijken dan wat de mogelijkheden zijn op het moment dat u wilt komen.

Welke plaats boeken met een kampeerbusje / Kastenwagen
Met een bus of kastenwagen kunt u een multivan plaats boeken. Alleen in de wintermaanden (november tot en met maart) kunt u een camperplaats tot 8 meter boeken, omdat dan de rest van de camping gesloten is.

Camperplaats tot 8 meter

Voor een camper tot 8 meter boekt u altijd een plaats tot 8 meter. Een fietsenrek telt bij deze lengte niet mee, maar is wel handig om door te geven. Voor een camper van 8.5 meter kunt u ook een plaats boeken tot 8 meter. U geeft in de boeking aan dat uw camper 8.5 is. Wij kijken dan voor een geschikte plaats voor u. Voor een camper tussen de 8.5 en 9 meter neemt u even contact met ons op.

Camperplaats 9-15 meter

Voor een camper vanaf 9 meter boekt u een plaats van 9 tot 15 meter. Op deze plaatsen kunt u niet reserveren met een camper tot 8 meter. Voor een camper tussen de 8.5 en 9 meter neemt u even contact met ons op.

Afmetingen kampeermiddelen
Het is voor ons belangrijk om te weten hoe groot uw kampeermiddel is. Wij hebben te maken met eisen voor de brandveiligheid waar wij aan moeten voldoen. Dit houd in dat wij een bepaalde afstand moeten hanteren tussen de kampeermiddelen.

Aankomst

Inchecktijd:
Chalets vanaf 15:00 uur
Camping vanaf 14:00 uur

Openingstijden
Zie de pagina Openingstijden voor de actuele openingstijden.
Komt u aan wanneer de receptie gesloten is, laat dit ons dan altijd even van te voren weten. Dan vertellen wij u hoe we dat oplossen.

Tijdens uw verblijf

Robbenjager app
Voor alle informatie tijdens uw verblijf verwijzen wij u naar de speciale Robbenjager app (downloaden)

SuitePad
In het chalet staat een SuitePad met informatie over het park en de omgeving. welke in het chalet staat.

Vertrek

Vertrektijd chalet
Wij komen persoonlijk bij u langs voor het uitchecken. De vertrektijd van de chalets ligt tussen 9:00 en 10:00 uur en is op basis van beschikbaarheid. Bij aankomst spreken wij een tijd met u af waarop wij langskomen.

Hoe laat ik het chalet achter

- Bedden afgehaald en het linnen verzameld in een van de kussenslopen
- Koelkast leeg
- Vuilnis weggegooid
- Stofzuigerschoon
- Vaatwasser leeg

Vertrektijd camping
De camping dient u voor 12:00 uur te verlaten.

Hond

Is mijn hond welkom op De Robbenjager?
Ja één hond is toegestaan. Let wel: dit geldt voor geselecteerde chalets of kampeerplaatsen en gaat op basis van beschikbaarheid. Hiervoor geldt een toeslag. Indien u een hond mee wilt nemen dient u dit vooraf kenbaar te maken. Uw viervoeter meenemen gaan altijd in overleg. Let op: voor een verblijf in een chalet korter dan een week worden voor een huisdier extra schoonmaakkosten van € 18 in rekening gebracht.

Mag ik een afrastering plaatsen?
Het is zowel bij de chalets als op de camping niet toegestaan om een afrastering voor uw hond te plaatsen.

Mag ik een 2e hond meenemen?
Het is bij ons toegestaan om met maximaal 1 hond in het chalet te komen. Hier maken wij geen uitzonderingen in. Op de camping is het in de wintermaanden (november tot en met maart) in overleg mogelijk om een uitzondering te maken voor 2 honden.

Auto, boot, parkeren en overig

Hoe laat gaat de boot?
Voor afvaarten en drukteverwachting kijk op www.teso.nl

Waar kan ik mijn auto kwijt?
U kunt uw auto bij uw chalet of naast uw kampeermiddel parkeren. Maximaal 1 auto is toegestaan, een 2e auto kan buiten de slagboom geparkeerd worden.

Waar bestel ik het Texel E-vignet?
Voor het parkeren op Texel heeft u een e-vignet nodig. Deze kunt u vooraf bestellen via de website van de gemeente Texel. Ook kunt u een kaartje kopen bij de automaten bij de parkeerterreinen.

Opladen Electrische auto
Opladen kan alleen bij een laadpaal. Vanuit uw chalet of op de kampeerplaats opladen is niet toegestaan.
De oplaadpalen die wij op het park hebben staan zijn van Ecotap.

Kan ik met het openbaar vervoer bij De Robbenjager komen?
De Texelhopper zet u af voor de deur. Voor meer informatie www.texelhopper.nl

Is er een kampeerwinkel?
Nee. Het dorp De Cocksdorp ligt op 2,5 kilometer. Daar is een Plus supermarkt. Wel heeft onze camping een dagelijkse broodjesservice en verkopen wij ijsjes, frisdrank en diverse souvenirs. 

Mogen we barbecuen op de camping?
Ja barbecuen mag, maar kan op last van de overheid verboden worden. Open vuur is verboden.

Douchen op De Robbenjager?
Verblijf is inclusief gebruik van douches. Voor het douchen op De Robbenjager dient u gebruik te maken van de Robbenjager kaart. Deze ontvangt u bij aankomst van u verblijf en is voorzien van een aantal douchepunten (1 per persoon, per nacht). Elke keer als u gaat douchen en de kaart activeert zal het warme water van de douche 6 min gaan lopen tot de tijd voorbij is. U kunt de kaart tijdens kantooruren bij de receptie opwaarderen mocht u meer douchepunten willen. U kunt ook altijd u saldo op de kaart bekijken in de hal van het sanitair gebouw waar een saldolezer hangt.

Is er internet op de camping?
Ja, op de camping en in het duinpark kunt u beschikken over gratis WIFI.