Receptie

Onze Chalets zijn het gehele jaar geopend. Het campingseizoen start op 1 april 2020. Omdat de receptie seizoensgebonden open is, vindt u de openingstijden bij de receptie aan de rechterkant.

deurmat-robbenjager.jpg

Openingstijden receptie

Omdat de receptie seizoensgebonden open is, vindt u de actuele openingstijden bij de receptie aan de rechterkant.

Openingstijden

Receptie-Boodschappen.jpg

Broodjesservice

U kunt natuurlijk ‘s morgens zelf uw broodjes afbakken in de oven van uw chalet, maar u kunt ook kiezen voor onze broodjesservice. In de receptie hebben we formulieren waarop u uw bestelling in kunt vullen en doorgeven. De bestelling ligt dan ‘s morgens vanaf 07:30 uur bij de receptie voor u klaar.

Verhuur fietsen, kickbikes en skelters

Wij verhuren verschillende soorten fietsen, kickbikes, skelters en accessoires. Indien u 3 dagen of meer huurt, krijgt u korting op de huurprijs. Fietsroutes zijn verkrijgbaar bij de receptie. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie.

Probeer in plaats van een fiets eens een kickbike. De Kickbike is een stoere elektrische step, licht in gewicht en goed wendbaar. Deze step heeft een uitstekende grip voor op de fiets- en bospaden.

Website Kickbike Texel

robbenjager-autohuur.jpg

Autoverhuur

U kunt bij ons een 100% elektrische 4-persoons Renault Zoë huren voor één of meerdere dagen. Het huren van deze auto kost 55 euro per dag, inclusief 80 km elektrisch rijden. De huurperiode voor één dag is van 09:00 tot 18:00 uur (wij verhuren niet per 24 uur). Honden zijn niet toegestaan in de auto.

Receptie.jpg

Kranten en drankjes

U kunt bij de receptie terecht voor de krant, ijs en frisdrank. Daarnaast bieden wij een leuk assortiment met souvenirs aan. Voor alle andere boodschappen verwijzen wij u naar de Plus Supermarkt aan de Molenlaan in de Cocksdorp. U kunt daar tevens terecht voor postzegels en het versturen van post. Omdat de receptie seizoensgebonden open is, vindt u de openingstijden bij de receptie aan de rechterkant.