Park en camping

Duinpark De Robbenjager is gelegen in een prachtige omgeving. Het noordelijk deel van Texel is ongetwijfeld het meest ongerepte deel van Texel, dat bovendien oneindig veel mogelijkheden biedt voor een geweldige, actieve vakantie. Dichtbij het strand, aan de voet van de vuurtoren en midden in Nationaal Park Duinen van Texel.

plattegrond Camping De Robbenjager 1e.jpg

Plattegrond

Bekijk de plattegrond van Duinpark en Camping De Robbenjager.

Open plattegrond

Sanitair

Het gebruik van de douches, warm water, wasmachine/droger en de hondendouche werkt met een kaartsysteem. Wasmachine/droger en hondendouche zijn tegen betaling, hiervoor kunt u bij de receptie een saldo op uw kaart laten zetten.

 • Verwarmd sanitair gebouw
 • Familiedouche
 • Babyroom
 • Wasmachine en droger
 • Afwassen met warm water
 • Vaatwassers
 • Hondendouche

Sanitair

Receptie.jpg

Receptie

De receptie is iedere dag geopend. Bij de receptie kunt u verder terecht voor o.a.

 • Broodjesservice
 • Verhuur fietsen en skelters
 • Verkoop kranten en drankjes
 • Opwaarderen kaart voor de wasmachine, droger en hondendouche

Receptie

Lucht foto Duinpark De Robbenjager Texel (10).jpg

Video & webcam

Bekijk videofilms en 3D tours van het park en de chalets.

Videobeelden

restaurant-tafels.jpg

Restaurant RJ

Geen zin om in uw vakantie te koken? Voor een heerlijk diner of een lekkere lunch kunt u terecht in Restaurant RJ. Het restaurant is gezellig ingericht en kindvriendelijk. Uit eten met de hele familie? Geen probleem, want het restaurant heeft 80 zitplaatsen binnen en 100 stoelen buiten.

Restaurant RJ

Wifi.jpg

Wifi

Op ons park is de wifi gratis. Ons wifi-netwerk heet Duinpark de Robbenjager en u heeft geen wachtwoord nodig. Voor de wifi in het chalet staat een D plus het nummer van uw Chalet. Voorbeeld D36. Dit netwerk kunt u eveneens gebruiken zonder wachtwoord. 

Sport en spel

Voor de kinderen zijn er 2 speeltuintjes. Ook is er een voetbalveld naast de camping. Het naastgelegen duingebied is ideaal voor avontuurlijke wandelingen en spannende speurtochten. Het uitgestrekte strand biedt volop sportmogelijkheden, zoals blokarten, vliegeren, vissen, catamaranzeilen, brandingkanoën en mountainbiken. Daarnaast verhuren wij fietsen en skelters bij de receptie.

Hond.jpg

Hond

Wij vinden dat uw viervoeter ook een vakantie verdient. Daarom is uw hond welkom bij ons. U dient wel altijd vooraf aan te geven dat u met een hond komt (maximaal 1) om teleurstellingen bij aankomst te voorkomen. Wij hebben een beperkt aantal campingplaatsen en chalets waar een hond is toegestaan. Omdat het voor iedereen leuk moet blijven hebben we een aantal huisregels. Per plek is één huisdier toegestaan.

Met uw hond op het park

Park-Afval.jpg

Milieustraat

Schuin tegenover de receptie staan drie containers waarin u het afval gescheiden (papier, glas en restafval) kunt weggooien.

Robbenjager_Sfeerbeelden2019.jpg

Parkeren

Bij het inchecken krijgt u een pasje voor het openen van de slagboom. Met de pas kunt u het park tussen 07:30 uur en 22:30 uur oprijden en verlaten. Tussen 22:30 uur en 7:30 uur is de slagboom gesloten. Mocht u later thuiskomen, kunt u de auto in de berm voorbij het restaurant parkeren.

Parkeren op het park