Nieuws
Het laatste nieuws

Robbenjager-Zoover-2019.jpg

Winnaar Gouden Zoover Award 2019

Op 17 januari 2020 zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Duinpark en Camping De Robbenjager wint de Gouden Zoover Award. Gedurende het hele jaar 2019 zijn er 276 reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.

Tijdens de feestelijke award uitreiking waren de beste accommodaties van Nederland aanwezig om de award in ontvangst te nemen. De consument beoordeelde Duinpark en Camping De Robbenjager met een waarderingscijfer 9,3. We zijn ontzettend blij en trots met deze hoge waardering van onze gasten. We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award.

Robbenjager_Sfeerbeelden_april_32_StefanKrofft-2019.jpg

Winnaar Gouden Zoover Award 2018

Op de vakantiebeurs in Utrecht is de Zoover Award voor beste accommodaties uitgereikt. Duinpark & Camping De Robbenjager wint een Gouden Zoover Award. Gedurende het hele jaar 2018 zijn er reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie. Tijdens de feestelijke award uitreiking waren de beste accommodaties van Nederland aanwezig om de award in ontvangst te nemen. De consument beoordeelde De Robbenjager met een waarderingscijfer 9,3.

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2018 worden meegenomen.

zoover-2018.jpg

Robbenjager in de top 5 beste strandcamping

De Nederlandse Waddeneilanden doen het goed. Camping De Duinkant Terschelling staat met gemiddeld een 9,48 op de tweede plaats. De Texelse campings De Hal en De Robbenjager volgen op de voet en staan op respectievelijk de derde en vierde plaats.

“Kamperen in eigen land is ontzettend populair. In 2018 hebben 17,7 miljoen Nederlanders een binnenlandse vakantie ondernomen waarvan 22 procent op een camping verblijft”, aldus Lieke Peters, woordvoerder bij Zoover.

*Er is gekeken naar de gemiddelde waarderingscijfer van campings aan de Nederlandse kust in de periode van juni 2018 tot en met mei 2019.

campsite-award-2020.jpg

Campsite Award 2020

In de categorie locatie strand en zee zijn wij op de tweede plaats geëindigd bij de Campsite Awards 2020.

De Camping Award is een populaire industrieprijs voor campings. De prijs erkent de beste campings in verschillende categorieën. Alle campings in Europa kunnen deelnemen. De deelnemende campings worden geëvalueerd door de lezers van de tijdschriften "Reisemobil International", "Camping, Cars & Caravans", "CamperVans" en "Glamping". Dit zorgt voor de stemming van onafhankelijke kampeerliefhebbers. Een door ons ontwikkelde speciale evaluatieprocedure stelt de jury in staat om campings eerlijk en vergelijkbaar te beoordelen. Toegekend zijn de beste drie campings in elke categorie.