Disclaimer

Aansprakelijkheid

De website van Duinpark & Camping De Robbenjager is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen er geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie van onze website of van informatie van derden op deze site. Duinpark & Camping De Robbenjager kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend.

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Duinpark & Camping De Robbenjager  worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

Copyright fotomateriaal

De foto’s op deze site van Duinpark & Camping De Robbenjager mogen niet zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

Privacyverklaring en klikgedrag

Duinpark & Camping De Robbenjager hecht belang aan de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van de bezoekers van de website. Persoonlijke gegevens van bezoekers worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Duinpark & Camping De Robbenjager houdt zich aan de eisen die zijn gesteld in de Wet bescherming persoonsgegevens. Op de website van Duinpark & Camping De Robbenjager worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest geraadpleegde pagina's. Het doel hiervan is om de website te optimaliseren.

Links naar andere sites

Op deze website van Duinpark & Camping De Robbenjager staan links naar websites van andere partijen. Duinpark & Camping De Robbenjager draagt geen verantwoordelijkheid voor de wijze waarop deze partijen met uw gegevens omgaan.