Sanitair
Centraal gelegen op de camping

Het sanitairgebouw is het hele jaar door geopend. In de winter voor onze bezoekers met een camper.

LiselotteSchoo_ZilteZaken_DeRobbejager_Deel3 (32).JPG

Sanitair gebouw

In april 2015 is een prachtig nieuw sanitair gebouw geplaatst. Geheel in stijl met de omgeving. Een mooi, functioneel gebouw, centraal gesitueerd op ons kampeerterrein, dat aan de wensen van onze gasten voldoet. Verwarmd en van alle gemakken voorzien. Het gebouw is rolstoelvriendelijk en beschikt over een invalidendouche en -toilet.

LiselotteSchoo_ZilteZaken_DeRobbejager_Deel3 (25).JPG

Douches

Onze douchecabines zijn hygiënisch ingericht en hebben geen afvoerputjes. Het overtollige douchewater wordt direct afgevoerd, zodat de vloer schoon blijft. Gezellig met de hele familie douchen? Dat kan in onze familiedouche. In het sanitair gebouw vindt u:

  • 4 damesdouches
  • 4 herendouches
  • familiedouche
  • invalidendouche

Babyroom.jpg

Babyroom

Speciaal voor het badderen en verschonen van baby's en peuters is er een knusse babyroom.

Wasmachine.jpg

Wasmachine, droger en vaatwasser

De kaart die u gebruikt voor de slagboom, kunt u eveneens gebruiken voor de wasmachines en drogers. De vaatwassers werken zonder kaart en zijn kosteloos te gebruiken. Alle apparatuur staat in het sanitair gebouw van de camping. U kunt de kaart bij de receptie opwaarderen.

  • 2 wasmachines
  • 2 wasdrogers
  • 2 vaatwassers

extra-wasbakken.jpg

Afwasplekken

U kunt uw afwas doen in het verwarmde sanitair gebouw of op een aantal overdekte plekken op het park. Heeft u geen zin om de afwas met de hand te doen? Gebruik dan een van de vaatwassers in het sanitair gebouw.

Sanitair.jpg

Kaartsysteem

Voor het douchen maken wij gebruik van een kaartsysteem. Bij aankomst van uw verblijft ontvangt u een kaart met daarop een aantal douchepunten. Per douchepunt heeft u 6 minuten warm water. 1 douchepunt per persoon per dag is inclusief bij uw verblijf. Voor extra douchepunten kunt u terecht bij de receptie. U kunt het saldo op de kaart bekijken op de saldolezer welke in de hal van het sanitair gebouw hangt. Voor het gebruik van de wasmachine en droger kunt u bij de receptie een saldo op uw kaart laten zetten.