Puur genieten

Restaurant

Genieten van Texelse produkten

Het restaurant is geopend van april t/m oktober. 

Geen zin om in uw vakantie te koken? Voor een heerlijk diner of een lekkere lunch kunt u terecht in Restaurant De Robbenjager. Eigenaren Maaike Wiebenga en Joel Ben Shachar serveren uitstekende gerechten voor aantrekkelijke prijzen.

Het restaurant is gezellig ingericht en kindvriendelijk. Uit eten met de hele familie? Geen probleem, want het restaurant heeft 80 zitplaatsen binnen en 100 stoelen buiten.

Op het zonneterras kunt u heerlijk beschut genieten van het mooie uitzicht op de duinen van het Nationaal Park. Een aanrader: Restaurant De Robbenjager is op Texel vermaard vanwege de overheerlijke roomboter appelkruimeltaart. Lekker met een vers gezet kopje koffie en een likeurtje.

Restaurant De Robbenjager serveert zowel vis-, vlees- als vegetarische gerechten en heeft tevens een uitgebreide lunchkaart. Natuurlijk kunt u hier n een echt Texels biertje of een goed glas wijn bestellen.

Ooit begon het restaurant als de kantine van camping De Robbenjager, maar sinds in 2004 Maaike en Joel de zaak overnamen, is een flinke kwaliteitsslag gemaakt. Er wordt zoveel mogelijk gekookt met pure producten, die zorgen voor smaakvolle, eerlijke gerechten met een Texelse knipoog.

Ook Texelse specialiteiten, zoals Texels lam, vindt u op de kaart. Restaurant De Robbenjager is geopend in het seizoen (april t/m oktober) van 11.00 tot 21.00 uur. Op maandag zijn wij gesloten.

Bekijk hier de menukaart

+31 (0)222 316 258
Mijn Robbenjager