Schrijf een review
Uw mening telt

Hartelijk dank voor uw bezoek aan Duinpark en Camping De Robbenjager. Iedere dag doen wij ons uiterste best om het u zo goed mogelijk naar de zin te maken. Wij hopen dan ook dat u heeft genoten. Wij zouden het enorm waarderen als u de tijd wilt nemen om een review over ons te schrijven.

Hartelijk dank voor uw waardering

In de afgelopen jaren hebben wij meermaals prijzen in ontvangst mogen nemen. Wij zijn bijzonder trots op deze prestaties en hadden dit uiteraard nooit kunnen bereiken zonder uw input!

Robbenjager-Zoover-2019.jpg

Winnaar Gouden Zoover Award

Op 17 januari 2020 zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Tijdens de feestelijke award uitreiking waren de beste accommodaties van Nederland aanwezig om de award in ontvangst te nemen. De consument beoordeelde Duinpark en Camping De Robbenjager met een waarderingscijfer 9,3. We zijn ontzettend blij en trots met deze hoge waardering van onze gasten. We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award.

marc-simone.jpg

Wij horen graag van u

De Robbenjager blijft een camping waar iedereen graag komt en zich thuis voelt. Voor ons staat centraal wat u als gast vindt van Duinpark De Robbenjager. Heeft u ideeën of opmerkingen? Laat het ons gerust weten!

Marc en Simone Schuijl

Neem contact met ons op