Caravan Texel

Caravan Texel

Wanneer u met de caravan Texel bezoekt, kunt u gaan en staan waar en wanneer u maar wilt. U heeft immers uw vakantiehuisje gewoon bij u. Echter, u wilt ook wel eens lekker douchen in een verwarmd toilet- en douchegebouw of gebruik maken van een wasmachine en droger. Een verblijf op onze rolstoelvriendelijk aangelegde camping is een combinatie van rust, plezier, comfort en gemak. Naast elektra op elke standplaats kunt u parkeren bij uw tent en gebruik maken van onze gratis wifivoorziening. Bediening van faciliteiten werkt middels een handig kaartsysteem.

tent-vw-busje-robbenjager-texel.jpg

Kampeerplaats 60 - 80 m² met 16 Amp

Alle plekken beschikken over elektra (16 Ampère). Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen voor een plek in de zon of juist in de schaduw. Boomsingels zorgen voor veel beschutting en geven u privacy. ... Lees verder
kamperen_klein.jpg

Kampeerplaats 80 - 100 m² met 16 Amp

Ruim opgezette plaatsen welke beschikken over elektra (16 Ampère). Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen voor een plek in de zon of juist in de schaduw. Boomsingels zorgen voor veel beschutting en geven u p ... Lees verder
kamperen-robbenjager-05.jpg

Kampeerplaats 100 - 120 m² met 16 Amp

Alle plekken beschikken over elektra (16 Ampère). Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen voor een plek in de zon of juist in de schaduw. Boomsingels zorgen voor veel beschutting en geven u privacy. ... Lees verder
Multivan 19.jpg

Kampeerplaats Multivan

Prachtige plaatsen voor kleine VW-busjes en Multivans, met een maximale lengte van 6 meter. Dit geselecteerde veld is speciaal geschikt voor het gewicht van de Multivans. Alle plekken beschikken over elektra, w ... Lees verder
kamperen-robbenjager-06.jpg

Tentplaats 60 - 80 m² met 16 Amp

Speciaal veld voor tenten. Mooie plekken van ca 60-80m2. Alle plekken beschikken over elektra (16 Ampere). Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen voor een plek in de zon of juist in de schaduw. Boomsingels z ... Lees verder

Gemak en comfort

Een verblijf in uw caravan op Texel gaat bij Duinpark & Camping De Robbenjager met comfort en gemak gecombineerd. U kunt bijvoorbeeld gratis gebruikmaken van het wifi-netwerk, maar ook van het luxe en verwarmde sanitair gebouw. U kunt overdekt afwassen met warm water, maar ook een fiets of skelter huren en gebruikmaken van onze broodjesservice.

Ruime kampeerplaatsen

Als u een kampeerplaats op Texel reserveert op ons recreatiepark kunt u er zeker van zijn dat het een ruime kampeerplaats is zodat u met gemak uw voortent of luifel aan uw caravan kunt bevestigen. U kunt zelfs aangeven of u de voorkeur geeft aan een zonnige of meer schaduwrijke kampeerplaats. Rondom de kampeerplaatsen staan boomsingels die beschutting geven tegen wind en zon en die u privacy bieden. Zo kunt u heerlijk genieten van uw verblijf op de Robbenjager.

Gemakkelijk toegankelijk

De camping is gemakkelijk te bereiken met uw auto en caravan. Er zijn speciale caravanplekken die u goed via een verharde weg kunt bereiken. En uiteraard zijn er op alle plekken stroompunten om u van comfort te voorzien. Ook is er op de gehele camping gratis draadloos internet.

Kinderen helemaal los op Texel

Op de camping maken kinderen al heel snel tientallen nieuwe vriendjes en is er altijd wat te beleven. Dat is een groot voordeel van met de caravan naar Texel. Camping De Robbenjager ligt volledig door natuur omsloten. Een heerlijk gebied om (nachtelijke) speurtochten te houden, zwemmen, vliegeren, biken en/of skelteren. Bij ons kunt u zowel terecht voor fiets- als skelterverhuur. Kinderen lijken soms onvermoeibaar. Mocht u voor die dag wel genoeg beweging gehad hebben, is er speciaal voor hen nog een voetbalveldje en speeltuin op het terrein aanwezig.

Bezienswaardigheden in de buurt

Tijdens de rit over het eiland, onderweg naar De Robbenjager, ziet u al heel veel borden met plaatsen die niet alleen leuk, maar ook interessant zijn om te bezoeken. Zo zijn er meerdere musea, schapen- en kaasboerderijen, komt u langs Ecomare, het zeehondencentrum en vogelbusch Eureka. Wat dichterbij uw caravan Texel zijn Vuurtoren Eierland en havenplaatsje De Cocksdorp. Met helder weer kunt u vanaf het balkon van het zeebaken zelfs Leeuwarden zien liggen. De Cocksdorp met zijn gezellige terrasjes en ‘durpermarkt’ op donderdag is ook slechts een half uurtje wandelen.

Eten en drinken

Voor wie met de caravan Texel aandoet, is eten nooit een probleem. U heeft immers uw eigen koelkastje en voorraad bij u. Op uw fornuis kookt u in een wip een paar piepers en ook de barbecue is zo aangestoken. Voor wie zegt: “ik kook niet in de vakantie,” of wanneer u eens iets echt speciaals wilt, is er restaurant De Robbenjager. Onze koks bereiden de gerechten voornamelijk uit lokale producten. Daarnaast kunt u een beroep doen op onze broodjesservice. Op ons terras kunt u vanzelfsprekend ook terecht voor een kopje koffie of een snack.

Hond meer dan welkom

Het voordeel van met de caravan naar Texel is dat u ook heel gemakkelijk uw huisdier meeneemt. Op camping De Robbenjager zijn honden als vanzelfsprekend een onderdeel van uw gezin. We hebben zelfs aan een hondendouche gedacht, zodat uw vakantieverblijf ook een beetje schoon blijft. Honden mogen op het eiland op het stranden en in de bossen vrijwel overal loslopen. Tijdens het zomerseizoen dat van 1 maart tot 1 september loopt, dient u ze op de bewaakte stranden aan te lijnen. De aanlijnplicht geldt dus niét voor alle stranden. In de kwetsbare natuurgebieden geldt er het gehele jaar een aanlijnplicht.

Wandelen en fietsen

Op Texel kunt u vanaf de caravan op onze camping gelijk beginnen met het volgen van een van de vele fietsroutes en wandelpaden in de omgeving. Duinpark & Camping De Robbenjager vormt namelijk voor vele routes het startpunt. Uiteraard kunt u ook andere activiteiten ondernemen, zoals het beklimmen van de vuurtoren of even gezellig uitgaan naar de leuke plaats De Cocksdorp op een paar kilometer afstand van de camping. Het strand en de zee zijn prima te bereiken en desgewenst kunt u bij ons een fiets huren.

+31 (0)222 316 258
Mijn Robbenjager