Caravan Texel

Wanneer u met de caravan Texel bezoekt, kunt u gaan en staan waar en wanneer u maar wilt. U heeft immers uw vakantiehuisje gewoon bij u. Echter, u wilt ook wel eens lekker douchen in een verwarmd toilet- en douchegebouw of gebruik maken van een wasmachine en droger. Een verblijf op onze rolstoelvriendelijk aangelegde camping is een combinatie van rust, plezier, comfort en gemak. Naast elektra op elke standplaats kunt u parkeren bij uw tent en gebruik maken van onze gratis wifivoorziening. Bediening van faciliteiten werkt middels een handig kaartsysteem.

Boek hier uw vakantie
Bekijk de resultaten
-- Resultaten gevonden
Sorteer op:
De accommodaties worden opgehaald De prijzen worden geladen...
Van € Vanaf
Nu incl. reserveringskosten en toeristenbelasting o.b.v. 2 personen.

Kampeerplaats 100 - 120 m²

Voor tent, vouwwagen, caravan of campingbusje
 • Campers niet toegestaan
 • Incl. 10 Ampère stroom
 • Incl. wifi
 • Incl. watertappunt en waterafvoer
 • Auto parkeren bij eigen plek
 • Max 1 hond op aanvraag
 • Bijzettent op aanvraag
De prijzen worden geladen...
Meer info
Van € Vanaf
Nu incl. reserveringskosten en toeristenbelasting o.b.v. 2 personen.

Kampeerplaats 80 - 100 m²

Voor tent, vouwwagen, caravan of campingbusje
 • Campers niet toegestaan
 • Incl. 10 Ampère stroom
 • Incl. wifi
 • Incl. watertappunt en waterafvoer
 • Auto parkeren bij eigen plek
 • Max 1 hond op aanvraag
 • Bijzettent op aanvraag
De prijzen worden geladen...
Meer info
Van € Vanaf
Nu incl. reserveringskosten en toeristenbelasting o.b.v. 2 personen.

Kampeerplaats 60 - 80 m²

Alle plekken 10 Ampère elektra
 • Incl. wifi 
 • Eigen watertappunt en eigen vuilwater afvoer
 • Auto parkeren bij eigen plek
 • Max 1 hond toegestaan (op aanvraag)
 • Bijzettent op aanvraag
De prijzen worden geladen...
Meer info
Van € Vanaf
Nu incl. reserveringskosten en toeristenbelasting o.b.v. 2 personen.

Buscamper met voortent

Buscamper plus voortent maximaal 6 meter breed
 • Alkoof of Integraal campers niet toegestaan
 • Incl. 10 Ampère stroom
 • Incl. wifi 
 • Incl. watertappunt en waterafvoer
 • Maximaal 1 hond op aanvraag
 • Bijzettent op aanvraag
De prijzen worden geladen...
Meer info
Er zijn accommodatie(s) gevonden met alternatieve beschikbaarheden


Gemak en comfort met de caravan

Een verblijf in uw caravan op Texel gaat bij Duinpark & Camping De Robbenjager met comfort en gemak gecombineerd. U kunt bijvoorbeeld gratis gebruikmaken van het wifi-netwerk, maar ook van het luxe en verwarmde sanitair gebouw. U kunt overdekt afwassen met warm water, maar ook een fiets of skelter huren en gebruikmaken van onze broodjesservice.

Ruime kampeerplaatsen voor de caravan op Texel

Als u een kampeerplaats op Texel reserveert op ons recreatiepark kunt u er zeker van zijn dat het een ruime kampeerplaats is zodat u met gemak uw voortent of luifel aan uw caravan kunt bevestigen. U kunt zelfs aangeven of u de voorkeur geeft aan een zonnige of meer schaduwrijke kampeerplaats. Rondom de kampeerplaatsen staan boomsingels die beschutting geven tegen wind en zon en die u privacy bieden. Zo kunt u heerlijk genieten van uw verblijf op de Robbenjager. Er zijn plekkeb van 60m2 tot 120m2 voor uw caravan te reserveren.

Gemakkelijk toegankelijk met caravan

De camping is gemakkelijk te bereiken met uw auto en caravan. Er zijn speciale caravanplekken die u goed via een verharde weg kunt bereiken. En uiteraard zijn er op alle plekken stroompunten om u van comfort te voorzien. Ook is er op de gehele camping gratis draadloos internet.

Kinderen helemaal los op Texel

Op de camping maken kinderen al heel snel tientallen nieuwe vriendjes en is er altijd wat te beleven. Dat is een groot voordeel van met de caravan naar Texel. Camping De Robbenjager ligt volledig door natuur omsloten. Een heerlijk gebied om (nachtelijke) speurtochten te houden, zwemmen, vliegeren, biken en/of skelteren. Bij ons kunt u zowel terecht voor fiets- als skelterverhuur. Kinderen lijken soms onvermoeibaar. Mocht u voor die dag wel genoeg beweging gehad hebben, is er speciaal voor hen nog een voetbalveldje en speeltuin op het terrein aanwezig.

Bezienswaardigheden in de buurt

Tijdens de rit over het eiland, onderweg naar De Robbenjager, ziet u al heel veel borden met plaatsen die niet alleen leuk, maar ook interessant zijn om te bezoeken. Zo zijn er meerdere musea, schapen- en kaasboerderijen, komt u langs Ecomare, het zeehondencentrum en vogelbusch Eureka. Wat dichterbij uw caravan Texel zijn Vuurtoren Eierland en havenplaatsje De Cocksdorp. Met helder weer kunt u vanaf het balkon van het zeebaken zelfs Leeuwarden zien liggen. De Cocksdorp met zijn gezellige terrasjes en ‘durpermarkt’ op donderdag is ook slechts een half uurtje wandelen.

Eten en drinken

Voor wie met de caravan Texel aandoet, is eten nooit een probleem. U heeft immers uw eigen koelkastje en voorraad bij u. Op uw fornuis kookt u in een wip een paar piepers en ook de barbecue is zo aangestoken. Voor wie zegt: “ik kook niet in de vakantie,” of wanneer u eens iets echt speciaals wilt, is er restaurant RJ. Onze koks bereiden de gerechten voornamelijk uit lokale producten. Daarnaast kunt u een beroep doen op onze broodjesservice. Op ons terras kunt u vanzelfsprekend ook terecht voor een kopje koffie met ambachelijke taart of een gezellige borrel. In de avond geniet u van een culinair diner in sfeervolle ambiance.

Hond meer dan welkom

Het voordeel van met de caravan naar Texel is dat u ook heel gemakkelijk uw huisdier meeneemt. Op camping De Robbenjager is uw  hond (maximaal 1) als vanzelfsprekend een onderdeel van uw gezin. Wilt u de hond meenemen in de caravan naar Texel, dan dient u dit vooraf met ons te bespreken. Voorkom teleustelling dat er geen plek meer is. We hebben namelijk een aantal kampeerplekken voor caravans beschikbaar op ons terrein waar een hond ook welkom is. Teveel honden op het terrein willen wij voorkomen om de leefbaarheid voor iedereen te waarborgen. Vergeet dus niet dit vooraf vast te leggen in overleg met ons om teleurstelling te voorkomen tijdens uw heerlijke vakantie op Texel met de caravan. We hebben zelfs aan een hondendouche gedacht, zodat uw vakantieverblijf ook een beetje schoon blijft. Uw hond mag op het eiland op het stranden en in de bossen vrijwel overal loslopen. Tijdens het zomerseizoen dat van 1 maart tot 1 september loopt, dient u ze op de bewaakte stranden aan te lijnen. De aanlijnplicht geldt dus niét voor alle stranden. In de kwetsbare natuurgebieden geldt er het gehele jaar een aanlijnplicht.

Wandelen en fietsen

Op Texel kunt u vanaf de caravan op onze camping gelijk beginnen met het volgen van een van de vele fietsroutes en wandelpaden in de omgeving. Duinpark & Camping De Robbenjager vormt namelijk voor vele routes het startpunt. Uiteraard kunt u ook andere activiteiten ondernemen, zoals het beklimmen van de vuurtoren of even gezellig uitgaan naar de leuke plaats De Cocksdorp op een paar kilometer afstand van de camping. Het strand en de zee zijn prima te bereiken en desgewenst kunt u bij ons een fiets huren.

Schoon Texel

Als natuurcamping doen we er bij De Robbenjager alles aan om het evenwicht in de ons omringende natuur niet te verstoren en Texel schoon te houden. De camping bevindt zich tenslotte midden in het natuurgebied De Duinen van Texel. Dat betekent dat we al ons afval gescheiden aanbieden aan de ophaaldienst. Zodra u met uw caravan over Texel bij ons aankomt, kunt u dat al meteen zien aan de aanwezigheid van onze eigen mini-milieustraat naast de hoofdingang. Andere duurzame maatregelen die u bij ons aantreft, zijn: de alom aanwezige LED-verlichting en oplaadpunten op het park.