Last minute Texel
Er even helemaal tussen uit

Het element van de verrassing: een last minute Texel. Maak uw partner of gezin blij met een last minute weekend, midweek of weekje weg naar Texel. Wist u dat u, gerekend vanaf hartje Amsterdam, er in twee uurtjes bent?


Last Minute aanbiedingen Texel

Wanneer u een last minute weekend Texel boekt, wilt u zeker weten dat u op een goede plek terecht komt. Zo is het belangrijk te weten dat u bij ons kunt parkeren bij de tent dat het terrein rolstoelvriendelijk is aangelegd en het toilet- en douchegebouw verwarmd is. Op De Robbenjager heeft u daarnaast als kampeerder toegang tot wasmachines en een droger via een makkelijk kaartsysteem. En onmisbaar tegenwoordig, zelfs tijdens een last minute vakantie Texel, is natuurlijk wifi en elektra op de standplaats. Beiden bij ons aanwezig.

Eiland boordevol natuur

Natuur & Duinpark De Robbenjager ligt midden in de prachtige natuur van nationaal Park Texel. Omringd door het Noordzee strand, de Texelse bossen en de duinen staat een Texel last minute vakantie garant voor succes. Wanneer u een wat langer verblijf in gedachten heeft kunnen wede op Zuid Texel gelegen De Slufter en zandplaat De Hors van harte aanbevelen. Anderzijds, wanneer u zomaar een weekendje weg Texel last minute boekt: enkele mooie vogelspotplaatsen bevinden zich vlak naast ons park en ook het plaatselijke vogelinformatiecentrum ligt om de hoek.

Fietsweekend

Een Texel last minute is vanzelfsprekend niet alleen een leuke verrassing voor uw gezinsleden, het is tevens een goed excuus om een fietsweekend in te lassen. Texel telt zo’n 140 km aan fietspaden. Een heerlijk netwerk dat u door mooie natuurgebieden en gezellige dorpjes leidt. Naast dat De Robbenjager het startpunt is van meerdere wandel- en fietsroutes, kunt u er ook terecht voor fietsverhuur. Heeft u, of iemand van uw gezin, tijdens het weekend Texel last minute geen zin om te fietsen, is een excursie met gids of een dagtocht Vlieland een leuk alternatief. Laatstgenoemde kan trouwens ook met de fiets.

Restaurant RJ

Om van een goede maaltijd te genieten of een terrasje te pakken, hoeft u het bij ons niet ver te zoeken. Tijdens uw last minute vakantie Texel kunt u terecht in ons eigen restaurant RJ. U zult er versteld van staan wat onze koks allemaal bereiden. Op het zonnige terras kunt u genieten van koffie met vers appelgebak of een kleine snack. In de avond geniet u van hoogstaande kookkunsten en kunt u zich laten verrassen met een chef menu. Op enkele honderden meters, verderop aan het strand, ligt paviljoen Kaap Noord en ook de restaurantjes en cafeetjes in De Cocksdorp zijn over de Vuurtorenweg slechts 10 minuutjes lopen.

Waar vindt u ons

Duinpark & Camping De Robbenjager bevindt zich op Noord Texel, vlak nabij De Cocksdorp. De weg naartoe is makkelijk en kan niet missen. U kunt ervoor kiezen om tijdens uw last minute weekend Texel met uw eigen auto te komen of gebruik te maken van de Texelhopper. Deze pikt u op bij aankomst met de boot en rijdt u door het glooiende landschap direct tot bij De Robbenjager voor de poort. Op ons drie hectare grote camping terrein is het toegestaan uw auto mee te nemen tot op de standplaats. Wanneer u bij ons een luxe chalet huurt, heeft u een eigen parkeerplaats in de tuin.

Gerelateerd: Aanbieding Texel