Familiebedrijf in het noorden van Texel
Rustig, gemoedelijk en een prettige sfeer

Duinpark & Camping De Robbenjager is gelegen middenin het Nationaal Park “Duinen van Texel”, aan de voet van de vuurtoren en op 200 meter van het strand. Wij bieden u ruime kampeerplaatsen, camperplaatsen, verhuuraccommodaties en moderne faciliteiten.

marc-simone.jpg

Over ons

In januari 2015 hebben wij, Marc en Simone Schuijl, De Robbenjager aangekocht. Met de overname ging een langgekoesterde wens in vervulling. De camping is rustig en gemoedelijk en er heerst een prettige sfeer. Daar veranderen wij uiteraard niets aan:

De Robbenjager blijft een camping, waar iedereen graag komt en zich thuis voelt. Voor ons staat centraal wat u als gast vindt van Duinpark De Robbenjager. Heeft u ideeën of opmerkingen? Laat het ons gerust weten!

Marc en Simone Schuijl

Virtuele tour bekijken

Voorzieningen

Inmiddels staat er een prachtig sanitair gebouw dat van alle gemakken is voorzien: familiedouche, babyroom, verwarmde ruimtes, warm water en veel privacy. Er is bestrating op het park aangelegd en we hebben een milieustraat voor gescheiden afvalverwerking. De receptie is vernieuwd, er is energiezuinige LED-verlichting langs de paden en er is Wifi aanwezig op het terrein.

Bekijk onze faciliteiten