Het Coronavirus en uw verblijf

Naar aanleiding van de meest recente richtlijnen van de rijksoverheid en RIVM is Duinpark De Robbenjager open voor haar gasten. Wij zijn ook weer open voor kampeerders. Wilt u met de camper of caravan op pad? Dan is dat is weer toegestaan in deze moeilijke coronatijd.

Houdt u wel rekening met het volgende:

- Bij aankomst hanteren wij een eenvoudige en snelle incheck.
- Wij verzoeken u om met 1 persoon naar de receptie te komen.
- Als het gaat om één huishouden: personen die wonen in één huis.
- Een aantal camperplaatsen hebben geen vaste water aansluiting.
- Alle camperplaatsen zijn wel voorzien van stroom, Wifi en een grijswater afvoer.
- Bezoek ontvangen op de kampeerplaats is voor nu niet toegestaan.
- U houdt voldoende afstand tot andere camping gasten. De verantwoordelijkheid hiervoor leggen wij bij u neer, indien er bij controle (door de gemeente, etc.) blijkt dat hier niet aan wordt voldaan. Dat betekent dat een eventuele boete hiervoor voor eigen rekening is.

Deze faciliteiten zijn open:

- Sanitair gebouw
- Chemische toiletten en stortplaats
- Wasserij
- Broodjesservice
- Fietsverhuur
- Speeltuin (als ouder bent u verantwoordelijk voor het in acht nemen van de regels van het RIVM)

Ook op het eiland is veel open:

- Supermarkt De Plus in de Cocksdorp is open
- Diverse winkels op het eiland zijn open
- Fietspaden zijn toegankelijk
- Natuurgebieden en stranden zijn toegankelijk

De receptie is beperkt open. Dit wordt aangegeven bij de receptie. Wij verzoeken u vriendelijk om alleen naar de receptie te komen en indien er iemand in de receptie aanwezig is, dat u dan buiten wacht. Uiteraard met de inachtneming van de 1.5 meter afstand.

We besteden op het hele park en sanitair gebouw extra zorg aan schoonmaak en hygiëneregels. Gelijk aan Duinpark De Robbenjager haar verantwoordelijkheid neemt, hopen wij dat onze gasten dit ook doen, zodat we samen verdere verspreiding tegen gaan.

Wij hopen dan ook dat u:

- Uw verantwoordelijkheid neemt en thuis blijft in geval 1 (of meer) van de leden van het gezelschap toch symptomen vertoont die mogelijk onder het coronavirus vallen.
- Ten tijde van uw verblijf de aanbevolen hygiënemaatregelen volgt als handcontact vermijden, gebruik van papieren zakdoeken, vaak en goed handen wassen, etc.
- Passende maatregelen neemt in geval er tijdens uw verblijf toch gezondheidsontwikkelingen voordoen die mogelijk duiden op het coronavirus.
- Uiteraard houden wij u op de hoogte bij gewijzigde omstandigheden (vanuit de overheid). Mochten er wijzigingen optreden communiceren wij dit via onze website en sociale media kanalen. Voorop staat voor ons de veiligheid voor onze medewerkers en gasten.


Situatie op Texel

Voor de meest actuele coronamaatregelen op Texel:

FAQ

Kan ik nog op vakantie vanwege het coronavirus (COVID-19)?

Hoewel ons park in een gebied ligt waarvoor geen bijzondere veiligheidsrisico’s gelden, nemen we conform de richtlijnen van het RIVM bijkomende maatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen. We hopen dat u daardoor van een fijne vakantie zal genieten.

Welke maatregelen neemt Duinpark De Robbenjager om verspreiding te voorkomen?

In overeenstemming met de nieuwe en uitgebreide voorzorgsmaatregelen van de overheid en RIVM omtrent de COVID-19 epidemie, heeft Duinpark de Robbenjager besloten de volgende maatregelen te nemen:

- Wij schudden geen handen en voorkomen lichamelijk contact.
- Wij hanteren een eenvoudige In en uitcheck, voor uw en onze veiligheid
- Al onze medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.
- Wij nemen extra maatregelen met betrekking tot onze medewerkers en hun gezondheid.
- Maar ook onze hygiëne is op niveau, wij besteden zoals altijd heel veel aandacht aan de schoonmaak van het chalet om u verblijf zo aangenaam te maken, wij zouden het dan ook fijn vinden als u hier ook rekening mee zult houden.

Ik wil wegens de uitbraak van het Coronavirus mijn vakantie annuleren. Wat zal dit voor mij betekenen?

Indien u wil annuleren, hanteren wij onze reguliere voorwaarden. Vanwege het Coronavirus hebben we een aanpassing gedaan in de voorwaarden voor het wijzigen van de boeking. Zie hieronder.


Annuleren

Ik wil wegens de uitbraak van het Coronavirus mijn vakantie annuleren.

Wij krijgen op dit moment veel vragen rondom de reserveringen we doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te kunnen staan en u verder te kunnen helpen met eventuele onduidelijkheden.

Wat zal dit voor mij betekenen?

Indien u wilt annuleren, hanteren wij onze reis- en boekingsvoorwaarden.

Kan ik mijn verblijf annuleren en hiervoor mijn annuleringsverzekering inschakelen?

Mocht u uw verblijf willen annuleren en hiervoor uw annuleringsverzekering willen inroepen, raden wij u aan vooraf contact op te nemen met uw verzekeraar. De voorwaarden verschillen namelijk per verzekeraar. Heeft u bij ons een verzekering afgesloten hebben wij een verklaring nodig van uw Arts / Dokter.

Wat betekent het voor mij als de grenzen sluiten wegens het Coronavirus?

Op de website van Verbond voor Verzekeraars kunt u kijken wat een eventuele annulering betekent voor een gemaakte boeking met een annulerings-/reisverzekering. Voor officiële informatie over het coronavirus en gezondheidsadvies adviseren we u de website van het RIVM te raadplegen.

Nederland sluit de grens met Duitsland / België of de boot wordt uit de vaart genomen. Gevolg: een verhuurder kan niet meer leveren wat wettelijk overeengekomen is. De gast heeft daarmee het recht om zijn geld terug te ontvangen. Tenzij een verhuurder bijvoorbeeld een voucher zou willen aanbieden waarmee de gast een andere periode kan kiezen.

Bekijk onze eigen reis- en boekingsvoorwaarden of vind meer informatie over de annuleringsverzekering.