Het Coronavirus en u verblijf bij Duinpark de Robbenjager

De maatregelen omtrent het Corona-virus (COVID-19) kunnen gevolgen hebben voor uw verblijf bij Duinpark de Robbenjager op Texel. Op deze pagina informeren wij u over de maatregelen die wij hiervoor nemen op ons park en welke maatregelen er zijn genomen op Texel. Al onze chalets blijven geopend en onze gasten kunnen gewoon genieten van hun geboekte vakantie. Echter blijft de camping nog tot 28 april gesloten. Natuurlijk heeft de veiligheid van onze medewerkers en gasten onze hoogste prioriteit.

Algemene situatie

Kan ik nog op vakantie vanwege het coronavirus (COVID-19)?

Hoewel ons park in een gebied ligt waarvoor geen bijzondere veiligheidsrisico’s gelden, nemen we conform de richtlijnen van het RIVM bijkomende maatregelen die uw goede gezondheid beschermen, risico’s vermijden en u ontzorgen. We hopen dat u daardoor van een fijne vakantie zal genieten.

Welke maatregelen neemt Duinpark De Robbenjager om verspreiding te voorkomen?

In overeenstemming met de nieuwe en uitgebreide voorzorgsmaatregelen van de overheid en RIVM omtrent de COVID-19 epidemie, heeft Duinpark de Robbenjager besloten de volgende maatregelen te nemen:

  • Wij schudden geen handen en voorkomen lichamelijk contact.
  • Wij hanteren een eenvoudige In en uitcheck, voor uw en onze veiligheid
  •  Al onze medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.
  • Wij nemen extra maatregelen met betrekking tot onze medewerkers en hun gezondheid.
  • Maar ook onze hygiëne is op niveau, wij besteden zoals altijd heel veel aandacht aan de schoonmaak van het chalet om u verblijf zo aangenaam te maken, wij zouden het dan ook fijn vinden als u hier ook rekening mee zult houden.

Situatie Texel

Hier kunt u de meest actuele coronamaatregelen op Texel vinden. Hier kunt u de meest actuele coronamaatregelen van de TESO vinden.

https://www.vrnhn.nl/actueel kunt u de kunt u de meest actuele coronamaatregelen vinden van de Vielighiedsregio Noord-Holland Noord / Texel

FAQ

Ik wil wegens de uitbraak van het Coronavirus mijn vakantie annuleren. Wat zal dit voor mij betekenen?

Indien u wil annuleren, hanteren wij onze reguliere voorwaarden.

Vanwege het Coronavirus hebben we een aanpassing gedaan in de voorwaarden voor het wijzigen van de boeking. Zie hieronder.

Annuleren en omboeken

Ik wil wegens de uitbraak van het Coronavirus mijn vakantie omboeken.

Wij krijgen op dit moment veel vragen rondom de reserveringen we doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te kunnen staan en u verder te kunnen helpen met eventuele onduidelijkheden.

Wat zal dit voor mij betekenen?

Vanwege het Coronavirus hebben we een aanpassing gedaan in de voorwaarden voor het wijzigen van de boeking. Indien u een boeking heeft met aankomst in de periode t/m 28 april is het vanaf heden mogelijk om de boeking eenmalig te wijzigen naar een aankomst binnen het termijn van 1 jaar kunt u nog niet een perioden vast leggen, dan kunt u ook voor een voucher kiezen deze zal 1 jaar geldig blijven.

Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra. Er zullen wijzigingskosten worden doorgevoerd van 32.- euro.

De reservering kosten zullen blijven staan. Heeft u op de reservering een annulering verzekering afgesloten zal deze niet mee genomen kunnen worden.

Indien u wilt annuleren, hanteren wij onze : reis- en boekingsvoorwaarden.

Ik heb een boeking met een aankomstdatum na 28 april.

De regering heeft bijkomende voorzorgsmaatregelen aangekondigd tot 28 april. Indien u een verblijf met aankomst na 28 april bij Duinpark de Robbenjager heeft geboekt gelden onze reguliere: reis- en boekingsvoorwaarden.

Kan ik mijn verblijf annuleren en hiervoor mijn annuleringsverzekering inschakelen?

Mocht u uw verblijf willen annuleren en hiervoor uw annuleringsverzekering willen inroepen, raden wij u aan vooraf contact op te nemen met uw verzekeraar. De voorwaarden verschillen namelijk per verzekeraar. Heeft u bij ons een verzekering afgesloten hebben wij een verklaring nodig van uw Arts / Dokter.

Wat betekent het voor mij als de grenzen sluiten wegens het Coronavirus?

Op de website van Verbond voor verzekeraars kunt u kijken wat een eventuele annulering betekent voor een gemaakte boeking met een annulerings-/reisverzekering. Voor officiële informatie over het coronavirus en gezondheidsadvies adviseren we u de site van het RIVM te raadplegen.

1. Nederland sluit de grens met Duitsland / België of de boot wordt uit de vaart genomen. Gevolg: een verhuurder kan niet meer leveren wat wettelijk overeengekomen is. De gast heeft daarmee het recht om zijn geld terug te ontvangen. Tenzij een verhuurder bijvoorbeeld een voucher zou willen aanbieden waarmee de gast een andere periode kan kiezen.

Hier kunt u onze eigen reis- en boekingsvoorwaarden vinden.       

Hier kunt u meer informatie vinden over de annuleringsverzekering.